Workshop 1

"Ontspannen"

Ontspannen kun je o.a. leren door te schilderen.

Deze workshops duren 2 uur en kosten 45,00 € per workshop. Hierbij is het materiaal inbegrepen.

Je werkt op een doek van 30 bij 40 cm. Als je op een groter doek wil werken is daar een meerprijs aan verbonden. Dit graag vooraf aangeven anders zou het mogelijk niet voorradig kunnen zijn.

Ik wil je meenemen in het leren te ontspannen en los te laten dat wat je bezighoudt, zodat je mag zijn wie je in Hem bent doormiddel van creatief bezig te zijn.

Het gaat niet om het resultaat maar, wat belangrijker is, met verf en kwast vormen en kleuren op doek te creëren.

De workshops zijn onder voorbehoud van de dan geldende RIVM-richtlijnen en voldoende deelnemers. Bij te weinig deelname zal de workshop geen doorgang vinden of mogelijk in overleg verplaatst worden naar een andere datum.

Eerstvolgende workshop: 21 juli

Workshop 2

“Schilderen helpt"

Dit is een workshop van 3x een dagdeel, verdeeld in 1 x in de 14 dagen. De kosten zijn 130 euro.

Je werkt op een doek van 40 bij 50 cm. Als je op een groter doek wil werken is daar een meerprijs aan verbonden. Dit graag vooraf aangeven anders zou het mogelijk niet voorradig kunnen zijn.

Een workshop waarin ik je niet alleen mee geef te leren ontspannen maar ook het loslaten van dingen die je in jouw leven bezighouden en mogelijk verwerken of een plek te geven aan moeilijke dingen uit je leven.

Dat kan zijn verlies van … een dierbare, van zelfvertrouwen, van eigenwaarden, van een baan, van gezondheid, het verwerken en helen van een eetstoornis of andere moeilijke dingen die je wilt verwerken.

Het is dan ook een heel proces, van het loslaten en het nieuwe omarmen.

Het schilderen kan daar een mooie aanzet toe zijn.

Tot inzicht komen in wie je bent en wie je mag zijn, groeien in geloof en weer vertrouwen krijgen in hulp bij onzekerheden of minderwaardigheid. Kortom, met creatieve middelen handen en voeten geven aan de moeilijke dingen in jou leven die je bezighouden, zodat je uiteindelijk kan groeien in wie je in Hem kan en mag zijn.

Eerstvolgende workshop serie: 14 juli, 21 juli, 4 augustus