“Intuïtief schilderen is voor mij echt een uitdaging. Ik ben namelijk erg van de controle en vanuit mijn intuïtie schilderen is echt óut-of-the-box voor mij. Eenmaal deed ik het eerder met een vriendin en dat leverde mooie inzichten op en ook nog een mooi schilderij.

Bij intuïtief schilderen heb ik iemand nodig die me bij de hand neemt. Ank deed dat heel goed. Ze laat je rustig werken, geeft korte en duidelijke opdrachten en als je even niet weet hoe je verder kan stelt ze open vragen, en daarmee zet ze deuren open die je zelf niet zag.

Opnieuw was het intuïtief tekenen een mooie ervaring voor mij. Het resultaat was prachtig. In de tekening zat zoveel persoonlijk verhaal en zoveel emoties. Het gebeurde waar je bij zat. Echt mooi! Een aanrader om eens een keer te doen!”

Hartelijke groet
Margreet Nagtegaal
Coach en Freelance Journalist

p.s. Ik vond het fijn om weer een nieuwe impuls te krijgen. Ik bruis ineens weer van de zin om te schilderen. Mooi hé?