“Ik wil de workshops van Ank van harte aanbevelen. Hierbij mijn ervaring… Doordat ik hooggevoelig ben, gebeurt er veel in mijn hoofd. Opdracht van een coach was om meer balans te zoeken en beter voor mijzelf te zorgen. Ik bedacht dat ik wou gaan tekenen en/of schilderen en kocht de dingen die ik nodig had. Maar het lukte mij niet om de stap te zetten om daadwerkelijk te beginnen. Door de workshop nam Ank ons mee en stimuleerde om niet vanuit je hoofd (waar perfectie de leiding heeft) maar vanuit je hart, je gevoel te schilderen. Het resultaat van wat ik die workshop heb geleerd, kwam een week later opnieuw naar boven toen ik zelf ging schilderen. Het eerste resultaat..het begin was één en al onrust (vanuit mijn hoofd), nadat ik perfectie losliet en vanuit mijn gevoel/ hart ging schilderen kwam er rust (foto 2). Deze workshop heeft mij over de drempel geholpen en ik hoop nog meer workshops te gaan volgen.”

Yaël Noordik